Ga naar de inhoud

Spelers

Pieter Thijssen

Studeerde gitaar aan het Brabants Conservatorium, speelde Latijns-Amerikaanse muziek in diverse orkesten, en tango in o.a. “Tango Orkest Amsterdam”, waarna hij in 2013 “Tango de Barrio”oprichtte. Speelde ook in “Orquesta Tipica Tango Pasión”. Hij speelt op ’n bandoneon (Engels systeem) die hij zelf bouwde.

Birte Tichelaar

Studeerde een aantal jaren klassiek viool aan het conservatorium in Amsterdam. Speelt daarnaast de meest uiteenlopende stijlen, jazz, pop, klezmer, volksmuziek in diverse ensembles.

Şeniz Duru Koevoets

Ze studeerde van 1985 tot 1996 piano aan het Dokuz Eylül Universiteit Staatsconservatorium in Izmir, waar ze haar studie afsloot met het masterdiploma. Zij geeft pianoles op alle niveaus, speelt solo- en kamermuziekconcerten, begeleidt vocaal ensembles en koren en maakt deel uit van het Eindhovens ensemble Tango de Barrio.

Conchita Barbé Vicuña

Haar grootvader zong in Santiago de Chile de tango in de 30-er jaren van de vorige eeuw. In kleine, akoestische formaties zong zij gedurende decennia o.a. tango, rumba, cumbia en bolero.

Jacques van ’t Ende

Kreeg zijn klassieke opleiding bij Harry Kerstholt (Residentie Orkest) en Hartmut Grefe (Rotterdams Phiharmonisch Orkest). Daarnaast houdt hij zich bezig met jazz en lichte muziek.