Spelers

Studeerde gitaar aan het Brabants Conservatorium, speelde Latijns-Amerikaanse muziek in diverse orkesten, en tango in o.a. “Tango Orkest Amsterdam”, waarna hij in 2013 “Tango de Barrio”oprichtte. Speelde ook in  “Orquesta Tipica Tango Pasión”. Hij speelt op ’n bandoneon (Engels systeem) die hij zelf bouwde.


Speelde van jongs af aan in allerlei orkesten en kleinere ensembles , klassiek vooral. De laatste jaren meer uitstapjes  naar andere stijlen, zoals (gypsy)jazz, pop, Klezmer, Turkse en natuurlijk tango-muziek.

Speelt momenteel bij Orquesta Tipica Tango Pasíon  en in een strijkkwartet.


Sophia Pampidi

Groeide op in Griekenland. Zij begon op negenjarige leeftijd. Zij rondde haar klassieke opleiding af aan het Conservatorium in Maastricht. Ze volgde masterclasses bij o.a. Ronald Brautigam. Ook is zij actief als piano-docente aan het Kunstkwartier in Helmond en geeft pianoles op zelfstandige basis.

Conchita Barbé Vicuña

Haar grootvader zong in Santiago de Chile de tango in de 30-er jaren van de vorige eeuw. In kleine, akoestische formaties zong zij gedurende decennia o.a. tango, rumba, cumbia en bolero.

Jacques van ‘t Ende

Jacques van ‘t Ende speelt meer dan 30 jaar contrabas en kan daarbij moeilijk kiezen tussen klassiek en lichte muziek. Hij kreeg zijn klassieke opleiding bij Harry Kerstholt (Residentie Orkest) en Hartmut Grefe (Rotterdams Phiharmonisch Orkest) waar zijn liefde voor het groot orkestrale werk op de contrabas een solide basis kreeg.