Spelers

Pieter Thijssen

Studeerde gitaar aan het Brabants Conservatorium, speelde Latijns-Amerikaanse muziek in diverse orkesten, en tango in o.a. “Tango Orkest Amsterdam”, waarna hij in 2013 “Tango de Barrio”oprichtte. Speelde ook in  “Orquesta Tipica Tango Pasión”. Hij speelt op ’n bandoneon (Engels systeem) die hij zelf bouwde.Eefje van Huijkelom

Speelde van jongs af aan in allerlei orkesten en kleinere ensembles , klassiek vooral. De laatste jaren meer uitstapjes  naar andere stijlen, zoals (gypsy)jazz, pop, Klezmer, Turkse en natuurlijk tango-muziek.

Speelt momenteel bij Orquesta Tipica Tango Pasíon  en in een strijkkwartet.


Siebren Zwaan

Hij studeerde respectievelijk orgel, kerkmuziek en piano in Utrecht aan het conservatorium. In 1978 behaalde hij het solisten diploma u.m. orgel. Daarnaast studeerde hij zang en aan het Rotterdams conservatorium. Op de piano begeleidt hij vocalisten en instrumentalisten en speelt in ensembles.


Conchita Barbé Vicuña

Haar grootvader zong in Santiago de Chile de tango in de 30-er jaren van de vorige eeuw. In kleine, akoestische formaties zong zij gedurende decennia o.a. tango, rumba, cumbia en bolero.


Jan van den Boomen

Jan is op 29 november j.l. plotseling overleden. We hebben niet alleen onze geweldige bassist, maar vooral een mooi, aimabel mens verloren. We voelen ons verslagen…..

Jan volgde de klassieke opleiding contrabas aan het Maastrichts conservatorium. Daarna studeerde hij bij de Italiaanse contrabasvirtuoos Francesco Petracchi. Hij speelde in bijna alle symfonieorkesten in Nederland (ook het Koninklijk Concertgebouw Orkest).